Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace

Škoda Holding měla předloni čistý zisk 3,168 miliardy korun

Škoda Holding měla předloni čistý zisk 3,168 miliardy korun

Finance.cz, 2009-02-24 07:23:00

Loni v březnu přitom podnik uvedl, že očekává čistý zisk přes jednu miliardu korun. Informace o rekordní výši zisku dnes ČTK potvrdil generální ředitel plzeňských strojíren Tomáš Krsek. "Rok 2007 byl velmi dobrý. Podařilo se nám navýšit tržby i zisk v obou hlavních oborech (elektrická dopravní technika a výroba turbosoustrojí pro elektrárny)," dodal. Rozdíl v avizovaném a skutečném čistém zisku vysvětlil tím, že čísla z března 2008 byla jen předběžnými odhady vzniklé prostým součtem. "Nyní jde o konsolidovaný hospodářský výsledek a navíc zisk podle mezinárodních účetních standardů," dodal Krsek. Místopředseda představenstva Jiří Zapletal dodal, že zisk zvýšil "účetní vliv pozitivního zajištění kurzových rizik exportních kontraktů".

Další aktuality


Nejčtenější aktuality 24.02.2009

12:53 - Pražská burza přerušila obchodování s AAA AutoPražská burza v úterý na 15 minut přerušila obchodování s akciemi AAA Auto.

15:28 - S&P: Česko se pravděpodobně s krizí vyrovná relativně dobřeUvedla to mezinárodní ratingová agentura Standard & Poor's ve zprávě o ekonomických podmínkách ve východní Evropě.

10:50 - ČS: Česká ekonomika doplácí na chybné hodnocení v zahraničíInvestoři v současnosti nahlíží negativně na celý region střední a východní Evropy jako celek, což je příčinou hromadného výprodeje akcií, regionálních měn a dluhopisů.

Reklama
   
Články Finance.cz

Zobrazit další články
Rejstříky - osoby

    Rejstriky.finance.cz
    Rejstříky - subjekty

      Rejstriky.finance.cz
      Rejstříky - adresy

        Rejstriky.finance.cz