Fotbalové léto Kaizen Gaming je tady!

15.07.2024 | , Kaizen Gaming
Komerční sdělení


Přední světová sázková společnost se stala oficiálním partnerem fotbalových turnajů UEFA EURO 2024™ i CONMEBOL Copa America™️ 2024, což je v tomto odvětví neslýchaná novinka

Zdroj: Kaizen Gaming

Letos v létě se Kaizen Gaming, jedna z předních světových společností v oblasti sportovních sázek a her, rozhodla přinést fanouškům fotbal blíže než kdy dřív. Prostřednictvím své mezinárodní značky Betano je Kaizen Gaming hrdým sponzorem UEFA EURO 2024™️ i CONMEBOL Copa América™️ 2024.

Obě sponzorství znamenají pro společnost Kaizen Gaming ohromný úspěch, protože je Betano první značkou online sportovního sázení a her, která sponzoruje obě prestižní soutěže. Navíc je to první společnost ve svém oboru, jež byla také oficiálním partnerem fotbalové asociace FIFA během mistrovství světa v Kataru v roce 2022. Nová sponzorství tak navazují na vítězné momentum společnosti Betano a přináší jí skutečný fotbalový hattrick. 

Díky pověsti Betano, která je známá svými inovativními zážitky, pokročilými technologiemi a závazky k odpovědnému hraní, podtrhují nová sponzorství oddanost společnosti fotbalovému průmyslu. Nejenže reflektují zásady, které definují podnikání společnosti Kaizen Gaming, ale také zdůrazňují společné hodnoty všech zúčastněných organizací.

Zdroj: Kaizen Gaming
Tým Betano odhaluje pohár UEFA EURO 2024™️ na Olympijském stadionu v Berlíně.

Globální turné společnosti Kaizen Gaming s trofejemi EURO a Copa America

Spolupráce společnosti Kaizen Gaming s UEFA a CONMEBOL přinesla ještě před zahájením obou turnajů spoustu výjimečných okamžiků. Na své si přišli nejen sportovní fanoušci v zemích, kde Betano působí, ale také více než 2 500 zaměstnanců společnosti po celém světě:

  • Rumunsko bylo první zemí, která na začátku tohoto roku zahájila oslavy Betano - UEFA EURO 2024, když bývalý kapitán národního týmu Ciprian Marica představil trofej EURO nadšenému davu fanoušků v Bukurešti.
  • Přes 2 000 lidí se shromáždilo také v Portugalsku, aby si prohlédli tento pohár. Na akci vystoupil také “hrdina“ Eura z roku 2016 Éder. V Německu měli lidé možnost vyfotografovat se s trofejí EUFA na berlínském Olympijském stadionu, kde se bude konat finále UEFA EURO 2024™.
  • Kaizen Gaming přivezla trofej také do Řecka, kde pohár představili fanouškům 20 let od triumfu tamního národního týmu na Euru. Kromě toho ukázala společnost trofej ve svém sídle Kaizen Campus v rámci exkluzivní akce, jíž se zúčastnili její zaměstnanci. Pohár bude v průběhu letošního turnaje putovat dál a před samotným finále navštíví i Českou republiku. 
  • Na druhé straně oceánu Betano uspořádalo čtyřdenní akci v Brazílii (dva dny v Rio de Janeiru a dva dny v São Paulu), kde představila trofej CONMEBOL Copa América™️ 2024 tisícům brazilských fanoušků a zaměstnancům společnosti Kaizen Gaming. Mezi speciálními hosty byli bývalí členové národního týmu Zinho, Elano a Carlos Germano, a také bývalý jezdec Formule 1 Ferrari Felipe Massa.
  • Podobné akce, na nichž Betano představilo trofej Copa América, se konaly v Argentině, Chile, Peru a Mexiku.

Zdroj: Kaizen Gaming
Gaming Betano odhaluje pohár UEFA EURO 2024™️ na Olympijském stadionu v Berlíně.

Kaizen Gaming útočí... a skóruje!

Oficiální sponzorství značky Betano evropského šampionátu UEFA EURO 2024™️ a jihoamerického ekvivalentu CONMEBOL Copa America™️ 2024 je vyvrcholením pozoruhodné cesty společnosti Kaizen Gaming v posledních letech. Aktuálně působí na 16 trzích, a do roku 2026 plánuje expandovat až do deseti dalších zemí, což dokazuje ohromující růst společnosti.  

Betano je také hrdým partnerem některých významných fotbalových klubů v Evropě, včetně FC Porto, Sporting CP a S.L. Benfica v Portugalsku, FCSB v Rumunsku nebo AC Sparty Praha a FC Viktorie Plzeň v České republice. V nedávné době vstoupila značka Betano také do anglické Premier League jako sponzor na přední části dresu Aston Villa F.C. 

Kromě toho se Betano rychle stává nejžhavějším jménem v iGamingovém průmyslu v Jižní Americe. Nejen, že je oficiálním sponzorem CONMEBOL Copa America™️ 2024, ale také dvou největších domácích soutěží na kontinentu, které nyní nesou její název - Brasileirao Betano (brazilská liga) a Torneo Betano (argentinská liga). 

Chcete být součástí našeho týmu? Prozkoumejte aktuální příležitosti zde

Nyní se připoutejte a připravte se na fotbalové léto!

Autor článku

Komerční sdělení  

Články ze sekce: Komerční sdělení