Půjčku na auto si můžete vzít i u prodejce aut

24.07.2024 | , pujcka.co
Komerční sdělení


Nový či ojetý automobil je bezpochyby snem mnohých z nás. Pokud vám starý vůz dosloužil a nemáte peníze na nový, využijte vhodného úvěrového produktu a zvolte správný způsob financování.

Zdroj: stockphotosecrets.com

V dnešní době existuje na trhu řada odlišných půjček, s nimiž získáte finance na automobil. Ne každý se však touží upsat nějaké leasingové společnosti a mnozí chtějí peníze i na starý vůz. Jestliže spadáte do takové kategorie lidí, vaším cílem se stane půjčka na auto. Specifický typ úvěru, který mají v nabídce dokonce i vybraní prodejci automobilů.

Výhody a nevýhody půjčky na auto

Pojďme si takový typ úvěru představit co možná nejpodrobněji. Jednou z vlastností půjčky na auto může být její účelový charakter. To znamená, že finance lze upotřebit pouze na nákup automobilu. Na druhou stranu oproti neúčelovým půjčkám získáte podstatně výhodnější úrok. A jaké další benefity s sebou přináší tento druh úvěru?

  • Jste majitelem vozu ihned po jeho zakoupení
  • Získáte výhodnější financování oproti leasingu
  • Vysoká variabilita měsíčních splátek

Ve výčtu kladů tohoto řešení by šlo jistě pokračovat. V závislosti na volbě konkrétního poskytovatele se můžete setkat třeba s nulovými sankcemi spjatými s předčasným uhrazením dlužné částky. Díky tomu, že jste majitelé konkrétního vozu, máte možnost ho kdykoliv prodat a vůz doplatit.

Zapomínat bychom neměli ani na triviální a rychlé sjednání půjčky. Tu lze získat prostřednictvím online žádosti na internetu. Elektronickou cestou mimochodem doložíte také všechny potřebné doklady a dokumenty.

Zdroj: stockphotosecrets.com

Má půjčka na auto nějaké nevýhody?

Každé pro má samozřejmě své proti, a tak je třeba se v rámci komplexnosti prezentovaných informací zmínit i o případných negativech. Za zmínku stojí jistě nutnost prokázat vlastní úvěruschopnost. Zjednodušeně řečeno musíte být schopni doložit, že jste schopni splácet daný úvěrový závazek. Jedná se zkrátka o půjčku se vším všudy.

Půjčka na auto v praxi

Jestliže vás zajímá, jaká půjčka na auto vám přijde vhod, máme tu jeden zajímavý tip. V dnešní době můžete využít i Zonky. Půjčku, která je bezúčelová a tím pádem upotřebitelná na nákup vozidla. Na druhou stranu se pojí s celkem zajímavými splátkovými podmínkami a parametry.

  • Úroková sazba od 4,49 %
  • Úvěr do výše až 1 200 000 Kč
  • Doba splatnosti až 120 měsíců

Ano, u Zonky zaplatíte poplatek za zřízení, na druhou stranu se domůžete bezplatného vedení úvěrového účtu a předčasného splacení. Díky celkové flexibilitě úvěrového produktu do jisté míry rozhodujete o výši měsíční splátky. I v tomto případě platí, že Zonky půjčku lze získat prostřednictvím online žádosti na internetu.

Jaké povinnosti vyžaduje Zonky?

Možná se nyní ptáte, co všechno splnit, aby taková půjčka na auto v podobě Zonky byla vaše? Není nic snazšího, než doložit trvalý pobyt na území České republiky, mít pravidelný příjem jako zaměstnanec nebo OSVČ a v neposlední řadě disponovat bankovním účtem. Pokud máte jakékoliv obavy z budoucího splácení úvěru, využijte příplatkové pojištění schopnosti splácet. To vás před takovými scénáři ochrání.

Možná si to ani neuvědomujete, ale získat v dnešní době peníze na nový či ojetý automobil není tak složité, jak se na první pohled zdá. Ať už takovou služby využijete u konkrétního prodejce aut nebo vsadíte na některou z online služeb, cesta k vysněnému vozu je v současnosti daleko snazší než kdy předtím. Vyzkoušejte proto půjčku na auto, okuste její nenáročné sjednání, pohodlné doložení všeho potřebného a rychlý schvalovací proces. S požadovaným výsledkem budete nadmíru spokojeni a možná se co nevidět budete projíždět svým novým a cenově dostupným vozem.

Autor článku

Komerční sdělení  

Články ze sekce: Komerční sdělení