Jak chytře investovat v době klesajících úrokových sazeb: Fesin vám nabízí zajímavé zhodnocení

07.10.2024 | , eZhodnoceni
Komerční sdělení


perex-img Zdroj: Fesin

Klesající úrokové sazby na spořicích účtech znamenají, že mnoho střadatelů přichází o reálné výnosy ze svých úspor. Od 1. října 2024 Česká národní banka opět snížila úrokové sazby, což způsobilo pokles zhodnocení na spořicích účtech na maximálně 2,5 % p.a. To je mnohem méně, než byste potřebovali k tomu, aby vaše úspory udržely krok s inflací, která v září činila 2,6 % . Pokud hledáte způsob, jak své finance zhodnotit, máme pro vás stabilní a výnosné řešení.

Investice do nemovitostí s FIRST ESTATE INVESTING a.s.– stabilní výnosy až 13,8 % ročně

Společnost Fesin nabízí unikátní příležitost investovat do reálných nemovití, které jsou zajištěny zástavními právy. Zatímco úroky na spořicích účtech klesají, investice s Fesinem vám přinese stabilní výnosy až 13,8 % ročně.

Mimořádný výnos 13,8 % ročně je výsledkem úspěšných realitních projektů. Prémiové apartmány jsou díky vysoké poptávce rezervovány měsíce dopředu, což zajišťuje stabilní příjmy. Kombinace skvělých lokalit a efektivního řízení umožňuje dosahovat nadprůměrných výnosů. 

Proč investovat s Fesinem?

Fesin spravuje rozsáhlé portfolio nemovitostí po celé České republice. Vaše investice jsou kryty reálnými nemovitostmi, které si dlouhodobě udržují hodnotu a poskytují jistotu i v nejistých časech. Nemusíte investovat miliony – začít můžete už od 5 000 Kč. Na rozdíl od rizikovějších produktů máte s Fesinem také garanci vložených peněz, což znamená, že vždy můžete vybrat minimálně to, co jste vložili.

Dlouhodobý růst a různorodé nemovitostní projekty

Fesin investuje do různorodých nemovitostních projektů, včetně rekreačních oblastí, jako je Pec pod Sněžkou, a komerčních zón u letiště Pardubice. Tato diverzifikace umožňuje stabilní růst hodnoty investic a pravidelné příjmy z pronájmů. Pokud investujete například 200 000 Kč, po 10 letech můžete dosáhnout zhodnocení až 730 000 Kč.

Jak začít investovat jednoduše a bez starostí?

Platforma eZhodnocení vám umožňuje začít investovat do nemovitostí jednoduše a transparentně. Minimální investice činí 5 000 Kč a všechny transakce jsou přehledně spravovány bez skrytých poplatků. Investice jsou kryté zástavními právy na nemovitosti, což vám poskytuje jistotu a klid.

Máte zájem o více informací? Přihlaste se na náš bezplatný webinář nebo nás kontaktujte telefonicky, kde vám detailně vysvětlíme, jak maximalizovat své výnosy.

Závěr

Pokles úrokových sazeb na spořicích účtech už není pro vaše finance výhodný. Investice do nemovitostí s Fesinem nabízí dlouhodobé zhodnocení až 13,8 % ročně, a to s minimálním rizikem a garancí vložených peněz. Pokud hledáte bezpečný a výnosný způsob, jak ochránit své finance a nechat je růst, Fesin je správnou volbou.
 

Autor článku

Komerční sdělení  

Články ze sekce: Komerční sdělení