GTS Czech od března povede David Šita, dočasně Miloš Mastník

01.12.2010 | , Financninoviny.cz
Zpravodajství ČTK


Praha 1. prosince (ČTK) - Generálním ředitelem telekomunikační společnosti GTS Czech bude od března příštího roku David Šita (40). Dosavadní ředitel Stuart Evers ze společnosti odchází. Do Šitova příchodu byl řízením společnosti pověřen viceprezident a ředitel marketingu skupiny GTS Central Europe Miloš Mastník. GTS to dnes oznámila ČTK v tiskové zprávě.

"Důvodem změny je posun firmy do nové fáze, která vyžaduje odlišný přístup," uvedl generální ředitel skupiny Adam Sawicki. Do GTS Šita přichází po působení u telekomunikačního operátora Telefónica O2, kde měl na starosti finanční hospodaření.

Šita studoval České vysoké učení technické v Praze, absolvoval magisterské studium na pražské Vysoké škole ekonomické a získal tituly MBA na pražské US Business school a na Rochester Institute of Technology.

Skupina GTS Central Europe působí v ČR, Polsku, Maďarsku, na Slovensku a v Rumunsku. Její optická síť zasahuje i do dalších zemí, jako je Rakousko, balkánské státy, země Pobaltí, Rusko, Turecko nebo Ukrajina.

Autor článku

 

Články ze sekce: Zpravodajství ČTK