Osobní finance radí, jak na peníze

18.04.2003 | , Computer Press, a. s.
Domovská stránka


Čtrnáctideník Osobní finance vám poradí, jak na peníze. Praktické rady a informace z nejrůznějších finančních oblastí naleznete srozumitelně a jasně popsány také v těchto pravidelných rubrikách: Vyznejte se, Obrana spotřebitele, Průvodce drobného investora, Levněji a lépe, Tahák, Tipy a triky.

 

Prozradíme vám, jak spořit, investovat, pojistit se, zhodnocovat peníze a nakupovat. Na stránkách Osobních financí se setkáte s tématy jako je stavební spoření, hypotéky, životní pojištění, penzijní připojištění, investování, fondy, banky, leasing, nákupy na splátky a s mnohými dalšími.

 

Čtrnáctideník Osobní finance je první časopis o penězích, který rozumí vám, a kterému budete rozumět i vy. Naučíme vás, jak spořit, investovat, pojistit se, zhodnocovat peníze či nakupovat. Na stránkách Osobních financí se setkáte s rubrikami a články, které se věnují také cestování, vzdělávání, levným nákupům, bydlení, automobilům, telekomunikacím, zaměstnání a internetovým obchodům. Praktické rady a informace z těchto oblastí naleznete v rubrikách: Bydlení, Jak se neztratit, Autorevue, Telekomunikace, Žena a finance a v mnoha dalších.

 

Internetové stránky www.osobni-finance.com vás srozumitelně a jasně provedou světem financí. Naleznete zde praktické rady a informace nejen o penězích, investování, spoření a pojištění, ale také o cestování, bydlení a vzdělávání. Pomocí finančních kalkulaček si můžete spočítat čistou mzdu, výši splátek u spotřebitelského úvěru či hypotéky apod. Na stránkách objevíte také archiv a aktuální obsah čtrnáctideníku Osobní finance v elektronické podobě, slovníček, poradnu, srovnávací tabulky a online prodej finančních produktů.

 

Tahák

Praktický průvodce světem financí, který vám na dvou stranách krok za krokem ukáže, jak se poprat s byrokracií. Ať vyplňujete formulář, počítáte si mzdu nebo odvádíte daně, Tahák vám vždy pomůže.

 

Duel

Přehledné srovnání dvou stejných produktů či služeb od různých společností. Zajímá-li vás, které stavební spoření, pojištění nebo internetové bankovnictví je výhodnější, sledujte rubriku Duel.

 

Halířovi

Virtuální rodina Osobních financích řeší každodenní problémy s penězi. Příběhy Halířových vám srozumitelně a jasně ukáží, proč se pojistit, jak koupit byt nebo kam investovat.

 

Jak se neztratit

Vybavíme vás informacemi na cestu do zahraničí či dovolenou. Čtete-li rubriku Jak se neztratit, dozvíte se, jak a čím se v které zemi platí, kam určitě zamířit, co vás tam může potkat a na co si dát pozor.

 

Tipy a triky

Každých čtrnáct dnů odpovídáme na vaše dotazy spojené s penězi. Obraťte se svými finančními problémy a nejasnostmi na odborníky, kteří vám rádi odpoví v rubrice Tipy a triky.

 

 

Autor článku

 

Články ze sekce: Domovská stránka